söndag, januari 04, 2009

En stilla krogkväll...

Oj, idag mår jag lite sådär. Och nej, det har inget med utgången att göra igår. Man skulle kunna tro det eftersom jag har en liten liten röst idag, känner mig snurrig och är ganska trött, men jag kan nog lova att det inte riktigt beror på det. Det var inte som att vi stod på borden och dansade och hojtade.

Men vi hade det trevligt. Väldigt städat, men trevligt. När vi väntade på att Mattias skulle hämta upp oss strax efter ett så sa Anna att vi kanske skulle plockat med oss ett par från krogen så att det blev lite liv i bilen. Så att det skulle märkas att vi varit ute. Men vi gjorde inte det.

Lite hindrade en allt mer tilltagande huvudvärk mig under kvällen, får jag säga. Det var lite trist. Den kom redan på födelsedagskalaset tidigare under kvällen och ökade i takt med att folk runtomkring blev fullare och skränigare. Jag försökte att inte låtsas om den, men när jag kom hem var det sådär att jag mådde lite illa av den. Idag är just det bättre men jag känner mig alltså ganska förkyld och lite halvhängig. Jag hoppas dock att det blir bättre under dagen så att jag känner mig pigg innan jag ska på jobbet ikväll.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Städade, trevliga personer som vi borde gå ut oftare. Jag känner mig rätt förkyld jag med idag, men lite förkylning är ju inget som stoppar mig. Eller hur, Nika?

Sara sa...

Hahaha, mobbing när det är som bäst =)

Ja vi får göra det oftare, helt klart. Blev ju knappt dyrt ens.