onsdag, januari 07, 2009

Idétorka och filmsvammel

Lillasyster på besök och jag vet knappt vad vi ska hitta på. Jag är ganska dålig på sånt egentligen, Mattias är mer påhittig än jag. Vi pratade om att bowla, det brukar vi göra rätt ofta när hon är här, men tänkte att det kanske är mindre crowded imorgon när en del av skolorna börjat. I helgen ska hon va hos sin kompis i Robertsfors igen så vi har inte så väldigt mycket tid. Men lite iaf.

En given grej är iaf att besöka den ganska nya butiken Blodröd. Det verkar spännande. Ikväll är det bestämt att vi ska se lite skräckisar. Vet inte säkert vilka än, hon hade sett den jag helst ville se; Barnhemmet men tydligen ligger The Tale of Two Sisters bra till också. Det kan bli spännande.

Såg förresten att den sistnämnda fanns som amerikansk remake också. Tänk om vi skulle börja göra svenska remakes på amerikanska filmer också? Hur bisarrt vore inte det? Med Persbrandt i samtliga bad guy-huvudroller... "No country for old men" på svenska; Persbrandt spelar en tyst figur i skum pagefrisyr som går runt och skjuter ihjäl folk i glesbebodda Lappland i jakt på en väska. Peter Haber spelar patriotisk polis. Ja det kanske vore något? =)

1 kommentar:

Bloggerskan sa...

Barnhemmet är klart sevärd. Riktigt läskig.