onsdag, januari 28, 2009

Fönsterlampor is da shit

Det blev en tur på stan idag. Anna hörde av sig och kollade om jag var ledig så jag for från myskläder och oborstat hår hemma till hyfsat klädd med uppsatt hår på stan på en dryg halvtimma, tror jag. Fort gick det iaf. Bäst att passa på, var min tanke. Vi gick och åt lunch på Rost och strosade runt lite i allmänhet en stund.

Jag lyckades hitta fönsterlampor till köket. Det var egentligen mitt självålagda uppdrag idag men jag kanske inte hade tagit mig för det om inte Anna hört av sig. Det är liksom dags att plocka ner julstjärnan... Men den lös så fint och vi sitter ju numera en del i köket och datar oss så jag ville inte ta ner den än. Nu är den nere. Tyvärr hade lamporna sån där tak-kontaktgrej så de kan inte användas fullt ut än. Får ila ner imorgon och köpa nya kontakter så att de kan lysa också. Det ska väl vara poängen med lampor, har jag hört. Ganska småtjusiga, i nåt slags plastbandmaterial (vill minnas att det fanns färgglada liknande fast i golvlampmodell i mitt hem när jag var liten). Lyckades hitta dem på nätet också som synes.

På väg hem kilade jag förbi Indiska också som hade rea på gardiner. Det var nästan att jag använde mitt presentkort från i jul till gardiner till sovrummet. Men måste mäta lite först. Blir bra att ordna imorgon också i samband med kontakthandlandet.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Det var ett bra uttryck där i texten, att ni "datar er". Till skillnad från att sitta och lata sig som en del tycker att man gör. Jag sitter alltså och datar mig just nu. Känns bättre faktiskt.

Sara sa...

Ja det är väl långt ifrån alltid som jag kan säga att "data mig" är samma som "lata mig". =)