fredag, januari 16, 2009

Och katterna ser ut som att de är redo att ringa störningsjouren

Ok, jag steg inte upp så tidigt. Gosade till mig i sängen istället och steg upp kanske halv fem? Men strunt samma, jag orkar inte känna mig lat och dålig för att jag sover just idag.

Sitter på speldatorn och har kopplat den andra till stereon och spotify-musik strömmar ur högtalarna. Mattias jobbar sent idag tydligen så jag passar på att smågreja lite och toksjunga i lägenheten när ingen hör. Väldigt skönt, lite som terapi. Ganska blandad musik för dagen men nu en stund har det kanske varit lite smäktande. Nyss Anna Ternheims underbara cover på Broder Daniels "Shoreline", som jag aldrig ledsnar på. Nu är det en av Oasis (de gamla 94-gudarna) absolut bästa låtar; "Stop crying your heart out". Underbart! Det hade varit lite koolt att se dem i Stockholm när de kommer, men vem har råd? Får drömma mig tillbaka till när jag såg dem i Globen-annexet -96 eller när det nu var. Magiskt.

Men, för att dela med mig av min sinnestämning får ni titta på en bra video-version av ovan nämnda Ternheim-låt. Håll till godo.


1 kommentar:

Mikkan sa...

Det är en underbar cover, och så egen gentemot originalet att jag först inte hajjade att det var just en cover!