lördag, januari 24, 2009

I Stockholm igen

Trött som en rackare är hon idag. Inget nytt under solen, alltså. Igår var en ganska tråkig dag egentligen. Vaknade toktidigt till att börja med; före fem, efter bara fyra timmars sömn. Sen var det resa i nästan 8 timmar. Och av någon anledning fick jag inte med mig något läsbart alls, trots att jag hade planerat det. Så det enda jag hade var datorn. Och där strulade uppkopplingen så jag kunde inte göra så mycket av det jag tänkt där heller (dessutom gjorde strulet att batteritiden bara flög iväg). Men några mejl fick jag iväg ändå. På bussen visades barnfilm (Den Magiska Leksaksaffären, eller nåt sånt?), men trots att det inte var ett enda barn med på bussen fick de för sig att visa den svenskdubbade versionen. Att se Dustin Hoffman och Nathalie Portman dubbade till svenska röster är ingen höjdare, jag lovar. Dessutom var ljudet fortfarande (efter hur många månader nu?) trasigt i den högra delen av bussen.

Mm, gnällig är hon kanske. Men det var lite drygt igår faktiskt. Det är alltid kul att studera folk, och det gjorde jag iaf. Tanken var att köpa nån tidning i Sundsvall där jag bytte från buss till tåg, men då de bara sålde skvaller i form av kvällspress avstod jag. Jag trodde alla stationskiosker hade SvD eller DN? Inte det, tydligen.

Idag är det möte. Jag måste snart fara iväg. Det ska bli kul att träffa dem, vilka som nu kommer. Har lite dålig koll på det just den här gången. Och jag har inte heller hunnit läsa på så mycket av alla tusen dokument som skickats ut inför mötet. Men det blir nog bra. Trött Sara loggar av.

Inga kommentarer: