fredag, januari 02, 2009

TV-tips ikväll

Ikväll ser det ut att vara en hygglig tv-kväll om man vill. Förutom det uppenbara valet, om man så vill, att se Lord of the Rings: The Return of the King (TV4 kl 19.30) finns det fler intressanta alternativ. Gillar man Ben Stiller, Vince Vaughn m.fl när de är som värst, då ska man välja Dodgeball (TV3 kl 21.00) helt klart. Jag har sett den och anser nog att den är bland de sämre som Stiller gjort.

Jag väljer hellre ett osett kort; Ali, (Kanal 5 kl 21.00) om boxaren Muhammed Alis liv med Will Smith i huvudrollen. Har velat se den ett tag men det har inte blivit av. Så blir det film ikväll blir det nog den. Därefter kan jag varmt rekommendera er att se Twelve Monkeys (De Tolv Apornas Armé, TV4 kl 23.50) med Bruce Willis och Brad Pitt. En grymt bra film.

Det som talar emot att se Sagan om Ringen på fyran är att de utöver alla vanliga reklamavbrott väljer att lägga nyheter, väderrapport och sport mitt i den så man får se den hysteriskt uppdelad med början halv åtta och sen nästan ända till midnatt. Inte riktigt så de filmerna är tänkta att ses. TV4 är verkligen bäst av alla kanaler på att behandla filmer illa...

2 kommentarer:

Bloggerskan sa...

Ähuuuum! Kl 20.00 fredag kväll ser vi på Kanal 1! Något annat existerar inte i vårt hem. ;)

Sara sa...

Haha, nej just det. Det är klart. Det såg jag med förut faktiskt, men nu blir det sällan av. Men du hinner ju se filmen om Ali efteråt =)