söndag, januari 04, 2009

I'm spinning!

Satan i gatan vad det snurrar idag. Länge sen jag hade så lågt blodtryck, om det nu är det som felar. Jag tror det, men för säkerhets skull har jag laddat med extra broccoli och lite järn i brusform. In case of. Jag har haft köktjänst idag och håller på att göra chili con veg som nog blir väldigt bra. Lite medvetet överdoserad med vitlök, men det är väl mest omgivningen som störs av det... Men snurrar gör det. Till och med när jag sitter ned har jag svårt att hålla kroppen ur gungning. Har slagit i samma axel två gånger idag; en gång i garderobsdörren och en gång i dörrkarmen till köket. Det gör ont det med.

Kanske kanske borde jag vara hemma idag med min skrovliga hals och snurriga värld, men det är inte riktigt värt tusen spänn i karens. Inte med väntande glasögon och allt. Så jag snurrar mig till jobbet och hoppas på det bästa.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Du ska äta lakrits. Det höjer blodtrycket, har jag hört.

Sara sa...

Allvarligt? Det verkar ju lyx för en lakritsälskare som jag. Men det var nog ett tag sen jag fick i mig lakrits nu. Då ska jag handla det med gott samvete. Tack!