torsdag, januari 22, 2009

Sara gnäller högt

Antagligen är det väldigt trist att läsa om min dåliga sömn, min ständiga trötthet och allt runtomkring det, men strunt samma. Just nu upptar det en del av min tankeverksamhet. Jag hoppas hoppas att jag vänt till dygnet nu och att det håller i sig. Somnade strax före två inatt och vaknade första gången redan före fyra. Men lyckades somna om för att sen vakna vid halv sex. Kändes ok så jag spenderade sen en stund i sängen med att kolla nattens nyheter (typ inget) och platsbanken. Men nu är jag uppe och har gjort frukost.

Igår mådde jag verkligen jättekonstigt. Jag har aldrig känt mig så alienerad från mig själv, tror jag. Sov mellan 9-14 och försökte sen hålla mig uppe. Jag var plågsamt trött och hade alldeles ont i kroppen. Men på kvällen fick jag lägga mig en timme iaf. Jag sa till Mattias vid nåt tillfälle helt allvarligt att "jag håller nog på att dö" och det kändes verkligen så. Fast inte ångest eller så, mest bara get over with it already. I själva verket så tappade jag lite känseln och höll nog på att svimma, men det gick över efter en stund. Mattias tror att jag håller på att bli sjuk, men jag vet inte. Senkvällen var det i vart fall lite bättre. Så nu hoppas jag att jag slipper gnälla nåt mer. Sorry.

Idag ska jag försöka hålla mig lite sysselsatt och vaken och försöka hitta känslan av att få saker gjorda. Jag borde städa, skriva saker, promenera osv. Så brist på sysselsättning lär det inte bli. Men jag ska nog ändå försöka ta det lite lugnt. Kanske ta en vända på stan eller så om det inte är för stressigt där. Det var länge sedan.

Inga kommentarer: