onsdag, oktober 19, 2011

Lägesrapport

Det blev ett besök på vårdcentralen (eller "hälsocentral" som det visst heter numera) igår. Jag listade dessutom om mig till ett nytt ställe som jag tror att jag kommer bli mer nöjd med. Det verkar iallafall som att något har hänt med diskarna långt ner på ryggen. Lite oklart vad och lite oklart hur allvarligt men till att börja med har jag fått muskelavslappnande tabletter att ta i kombination med lite antiinflammatoriska och smärtstillande. Jag ska ge det en vecka så får vi se. Jag hade även ett ganska bra samtal om min rygg i allmänhet, att jag numera har ständig värk i någon mån i övriga ryggen och all huvudvärk det leder till. Jag visste ju egentligen "det stora svaret" redan, men bilden han målade upp som en inte alls omöjlig framtid skrämde faktiskt lite. Och det kanske var bra.

Det blir också en ny runda med sjukgymnastik, precis vad jag önskade. Jag hoppas att det den här gången kan kombinera både smärtlindring och mer rehabinsatser som har lite längre sikt och hållbarhet. Förra gången var det bara kortsiktig smärtlindring, som förvisso var behagligt men som i det långa loppet inte ledde till något nytt alls.

Det kan bli bra det här va? Lite mer jävlaranamma och mindre ångest och hjärnspökeri så kanske jag kan få till den där förändringen jag behöver och som jag vet att jag kan fixa.

Inga kommentarer: