torsdag, oktober 27, 2011

Just min tur

Det är ju som typiskt. Jag får ut en bra lön den här månaden och kunde därför planera in en efterlängtad tripp på höstlovet nästa vecka till Ikea i Sundsvall med familjen. Inga stora saker står på önskelistan, men det fanns möjlighet att köpa lite nya handdukar och sängkläder samt några nya tavelramar. Smågrejer helt enkelt, men framför allt såg vi fram emot en roadtrip.

Naturligtvis är det just som planen har uttalats och bestämts som ABS-lampan på min jädra bil börjar lysa! Något är knas och just ABS är inget jag vill köra utan när vintern är på intågande så det är väl bara att ringa verkstaden och se det lilla överskottet försvinna som snö på våren. Jag hoppas att det inte blir dyrare än så, men när det kommer till bilreparationer brukar det vara svårt att sia om kostnader.

Damnit.

3 kommentarer:

Iréne JB sa...

Det enda man vet om bilkostnader är att de blir större än man vill varje gång.

Linda sa...

Hu! Tur ändå att du har råd att laga bilen, men synd på IKEA-trippen.

Hoppas det blir billigt så du kan åka snart!

Sara sa...

Japp, det knepiga med bilar är att man aldrig vet hur dyrt det blir. En liten del kan kosta 90 spänn såväl som 3000. Jag vet inte hur dyrt det här kommer bli, måste kolla runt på verkstäder imorgon. Men en gissning är att det lilla överskott jag hade kommer att slukas och mer därtill, så det blir en fattig månad istället för en bra. Det är surt, men vad gör man?