måndag, oktober 31, 2011

Tv-serie-veckan som gick

Det var en lite blandad vecka för de tv-serier jag följer, framför allt uteblev några av dem (Parenthood, Modern Family, Up All Night osv). Jag såg de två första avsnitten av The Walking Deads andra säsong och var väl inte alldeles nöjd. Mest konfunderad över att man efter allt författarstrul inte har sett till att låta serien följa med i de 'regler' på vilket sätt zombiesarna agerar. I första säsongen var det t.ex. en grej att zombies kunde känna lukten av människa, nu spelar det tydligen ingen roll om man så blöder som en tok; lägg dig under en bil och håll tyst så går det bra. Vi får se vart det bär.

Happy Ending hade ett riktigt tråkigt avsnitt veckan före så förra avsnittet var absolut en snäpp uppåt. Som sig bör den här tiden på året var det ett Halloween-avsnitt, som var helt okej. Även The Big Bang Theory körde på det temat, kanske inte det roligaste avsnittet den här säsongen, men som alltid långt över godkäntnivån. Halloween fanns även med i American Horror Story som hade Zachary "Young Spock" Quinto som gästskådespelare. Avsnittet var helt okej men det känns som att jag redan nu börjar bli otålig på att få veta vem som lever och inte och vad som egentligen pågår i det där huset.

Bäst veckan som gick var nog Hung som tog sig en bra bit upp från den tomgång den stått på sen säsongsstarten. Jag ser verkligen fram emot dagens nya avsnitt. Även HIMYM var i toppform, jag gillar verkligen Kal Penn som gästspelar som Robins pojkvän, hans så väldigt 'normala' karaktär Kevin gör serien roligare.

Grimm hade premiär, men jag tror det är för tidigt att uttala sig om hur jag kommer gilla den. Hade lite svårt för huvudrollen redan nu (visst såg han ut som stålmannen?) och storyn var inte riktigt så engagerande som jag hade hoppats, men det kan absolut ta sig.

2 Broke Girls och Whitney håller sig fortfarande i nåt slags mellanland för om jag ska fortsätta se eller inte, men Terra Nova har jag officiellt gett upp efter tre (av fyra) sedda avsnitt. Det är för dåligt helt enkelt.

Inga kommentarer: