torsdag, oktober 20, 2011

Länkkärlek

Efter att ha slumrat lite för länge i sängen (det visade sig stämma det apotekskvinnan sa att jag nog skulle komma bli trött av medicinerna) sedan minifamiljen gett sig av imorse steg jag upp och spenderade en väldig tid till att läsa ikapp bloggar. Jag har fått alldeles för många tips vilket resulterat i att min blogroll är evighetslång med en massa fina, roliga, nyttiga osv bloggar. Buhu i-landsproblem!

I vilket fall tänkte jag passa på att dela med mig av några av dem, lite länkkärlek, helt enkelt:

Redaktörerna på Västerbottens två stora lokaltidningar har båda bloggat om det skamliga migrationsärendet med den åldrade, dementa kvinnan som skulle utvisas till ingen anhörig alls eftersom det tydligen saknades "ömmande skäl" att låta henne stanna. Två olika vinklar men båda lika bra. Speciellt håller jag med om och tar med mig det både Ola Nordebo och Daniel Nordström konstaterar: fallet är vare unikt eller isolerat.

Kerstin har på bloggen Glitterfittorna skrivit kärleksfullt och lite igenkännande om arbetarpappan och den klassresande dottern.

Och i en helt annan kategori vill jag tipsa om videobloggande Mark Kermodes reflektioner om epidemi-filmer med anledning av nya filmen Contagion som har Sverigepremiär i helgen.

Inga kommentarer: