söndag, oktober 23, 2011

Spelkväll!

För att det här inte ska bli en gnällblogg som ingen orkar läsa kan jag istället berätta att jag hade en väldigt trevlig kväll igår. Vi bjöd in Anna, Ulrika och Simon på middag och spelkväll och det tycktes ha blivit lyckat. Vi har haft lite svårt att få till helger då alla varit fria men nu så!

Vi pratade i minifamiljen om alla möjliga middagar vi kunde tänkas tillaga men enades till sist om att göra det riktigt enkelt för oss och bjuda på vegetarisk tacomiddag. På så vi kunde alla äta det de ville, vi bjöd visserligen inte på köttalternativ men väl på både qourn- och sojafärs som valmöjlighet. Och jag tror att det funkade. Alla tycktes mätta och vi satt sedan till långt efter midnatt och spelade Rappakalja och nåt mer spel som jag inte minns vad det hette. Många skratt, skämt på hög och låg nivå och väldigt väldigt behövligt trevligt.

Jag tycks lite omättlig när det kommer till spel. Måste sondera terrängen och köpa fler nya. Det är ju så himla kul!

2 kommentarer:

Iréne JB sa...

Håller med. Spel är kul! Förra vinterns favorit blev Ticket to Ride Europe. Annars kan det vara svårt att hitta spel som faktiskt är roliga både för 6-åringar, 8-åringar och vuxna. Kanske spelade både J & jag lite snällare än om vi varit bara vuxna, men ändå.

Sara sa...

Ticket to Ride har vi spelat några gånger och det är väldigt kul. Verkar krångligt först men är inte det egentligen när man väl kommer igång.