måndag, oktober 17, 2011

Tv-serier veckan som gick

In another note (jag gissar att ni är less på mitt ryggtjat vid det här laget). The Walking Dead har alltså haft säsongspremiär inatt. Ska vänta hem M innan jag ser det. Minns knappt vad som hände sist då det var så väldigt länge sen det sändes. Hoppas att serien fortsätter att hålla nivån trots alla byten av producenter och författare (som jag skrev om här).

Förra veckans serier toppades helt klart av min favorit Parenthood. Ett riktigt bra avsnitt. Up All Night var lite roligare igen och börjar kännas lite mer lovande. Det är ett udda men roligt par, Christina Applegate och Will Arnett. Happy Endings har inte riktigt haft nån bra andra säsong så här långt, i mitt tycke. Det blir allt mer krystat och bara vissa av karaktärerna håller upp serien till en okej nivå. The Big Bang Theory med ett återbesök av Evil Wil Wheaton (som blivit non-evil?) var kul men inte riktigt roligast den här säsongen.

Bored to Death
Jag har också sett de två första avsnitten för säsongen av Hung (tredje har kommit inatt), och det håller samma linje som tidigare. Vilket nog är lite trist. Det känns inte som att serien riktigt tar sig framåt. Rays familj och exfru har hamnat ganska mycket ute i periferin och jag tror att det vore lyckat att kanske lyfta in dem lite mer. Vi får väl se vartåt det går. Samma sak gäller säsongspremiären av Bored to Death som faktiskt inte var så väldigt kul. Efter uppehållet känns den mer weird än kul. Jag hoppas att det inte blir tomgång på den serien också.

Min guilty pleasure-serie Desperate Housewives försöker på ett nästan övertydligt sätt knyta ihop påsen denna allra sista säsong. Jag vet inte än om jag gillar återknytandet till första säsongen, men det kanske blir bra. Nu tror jag dock att samtliga boende på Wisteria Lane i någon mån har begått kriminella handlingar av halvgrov art.

Och på tal om kriminella har jag fortfarande inte sett de nya Dexter-avsnitten. Ikväll blir det tvångstitt med M eller så går jag över till att följa den själv. Kan inte vänta längre nu!

Inga kommentarer: