tisdag, augusti 09, 2011

Dear inventors

Alltså jag gillar idén med stretch, det gör jag verkligen. Oerhört praktiskt med byxor som formar sig efter ens kropp istället för att kräva tvärtom. Faktum är att jag föredrar det. Men kan ingen uppfinna stretch som liksom nöjer sig med ursprungsläget av anpassning? Det är inte jättesnyggt med hängrumpa på jeansen efter att ha råkat sitta ner en gång, jag går inte heller igång på de där 'snygga' påsarna som blir vid knäna efter samma övning. Och visst är det superpraktiskt att inte behöva knäppa upp byxorna för att få ner dem, men really? Behöver vi det?

Just asking.

2 kommentarer:

Corina sa...

Jag skulle vara nöjd bara jag hittade ett par jeans som passar min kropp som den ser ut just nu...men det verkar som om jag vackert får vänta tills jag får bort lite mera av min generösa vackra body :)
Tydligen använder flodhästar inte jeans ?

Sara sa...

Trots att jag själv är minst lika nedlåtande om mig själv så tycker jag inte att du ska vara det om dig. Jag vet hur kontraproduktivt det är.
Jag hittade som sagt jeans på JC i Umeå och jag är övertygad om att du också skulle göra det. De är inte jättedyra (beroende på vad man menar med dyrt) men det kan vara värt en liten extra slant om det passar och man känner sig fin. Om man har möjlighet, vill säga.