söndag, augusti 21, 2011

Spelkväll på Böle

Vi hade förstås en väldigt trevlig spelkväll igår. Det var jag, syrran, M och Simon som krigade i Sagan om Ringen-varianten av Risk. Det är riktigt kul, men jag måste nästan köpa den vanliga varianten och spela den också nån gång.


Första omgången råkade systrarna ha ett litet (och bara ett litet) övertag och genast ville de dåliga förlorarna avsluta spelet. Det blev nästan dålig stämning där ett tag. Sicka dåliga förlorare... :)


Andra omgången blev det något av ett tvärtomscenario. Jag hade röd och som synes nedan så fanns det till sist exakt noll (0) länder som var bemannade av röda arméer. Jag var dock en betydligt bättre förlorare än vissa andra, vill jag hävda.


Men som sagt; fler spel behövs i spelgänget, gärna helt nya spel som lite utmaning. Jag hoppas att vi får till en spelkväll med fler närvarande och att vi återupptar det som höstumgängesvana snarast för det är riktigt kul!

Published with Blogger-droid v1.7.4

2 kommentarer:

Iréne JB sa...

Risk var länge sedan, vi har både vanliga och Sagan om Ringen-varianten. I vintras spelade vi en hel del Ticket to Ride. Fungerar både med barnen och med bara vuxna. Lite olika taktik beroende på motståndare.
Misstänker att det blir mer spel när kvällarna blir mörkare.

Sara sa...

Ticket to Ride köpte jag i höstas och det har spelats ett par gånger. Många brukar dock tycka att det verkar krångligt men när man väl är igång tycker jag bara det är roligt.