tisdag, augusti 23, 2011

Länkkärlek

Den uppmärksamme har sett att det den sista veckan har tillkommit ett gäng nya bloggar i min roll. Utöver dessa har jag fortfarande några 'on trial' i webbläsaren så den kan komma att utökas ytterligare. Bland de nytillkomna finns bl.a Vi tog ett tåg ända till slutstationen, Den där om Jenny, Apple, dear samt Glitterfittorna.

Hade jag varit piggare i huvudet hade ni fått en charmerande motivering till varför ni borde besöka var och en av dessa trevliga tillhåll men eftersom jag är mellan nattskift säger jag bara: besök!

3 kommentarer:

E sa...

Tack så hjärtligt men min blogg dog idag. Det är jättesorgligt men jag orkar inte skriva mer. Inte just nu. Ha gärna kvar bloggen i listan för kanske kommer jag tillbaka. jag hoppas att jag gör det. Tills dess: Facebook

E sa...

Oj, vad jag ångrade mig. Vaknade helt ångestfylld. Den lever. Andas och frodas.

Sara sa...

Så bra att du ångrade dig. Läste din första kommentar från jobbet inatt och tyckte att det var hemskt synd att du gett upp den. Så jag blev glad över din andra kommentar.
Jag kan förstå hur du känner tror jag. Låt den bara vara och bli det den blir. Bekymra dig inte så mycket för det som varit utan se den som ett dokument över en tid som inte längre är. Vi förändras alla. Att våndas över något som varit är poänglöst. Vi kommer alla ur utveckling.
Ser fram emot att följa din blogg!