lördag, augusti 06, 2011

Bloggosfären som skolgård?

Och så snart jag inte har tid att läsa andras bloggar i ett par dagar dyker det upp intressanta diskussioner i bloggosfären. Som jag inte riktigt vet var jag ställer mig i, men ändå är med på en kant i tydligen. Spännande och intressant, i vart fall om det leder till nåt nytt. Att lyfta blicken och tänka högt kan vara modigt, oavsett om man får medhåll eller inte.

Spontant tänker jag att jag borde bli bättre på att länkkärleka jag också, från min lilla kant bara för att jag tycker att det är en bra grej. Anledningen till att jag så sällan gör det är nog att jag tänker att de som läser mig känner mig och därigenom vet vad jag läser och gillar. Men så kanske det inte alltid är. Jag vet ju faktiskt inte riktigt vilka ni är. Skaran har förändrats lite med tiden, tror jag. Och lite lite tänker jag också att min påverkan är ytterst minimal och inte spelar roll. Men så kanske det inte heller alls är. Det är lätt att stå utanför och kika in, svårare att säga hej och traska förbi kanske? Jag vet inte.

Kanske kommer det ett mer fulltänkt inlägg i ämnet från den här 'kanten' också snart. Men det får bli en annan dag. Just nu har jag fullt upp med att läsa ikapp min bloggroll och hålla mina trötta ögon öppna.

Inga kommentarer: