tisdag, augusti 16, 2011

Att snurra till dygnet

Två nätter lång ledighet brukar inte innebära att jag anstränger mig nämnvärt för att vända rätt dygnet, snarare är det bäst att låta bli och på sin höjd halvvända. Men se så blev det inte alls den här gången. I väntan på att M skulle sluta jobbet och komma och hämta upp mig 'råkade' jag somna i sängen med mobilen och wordfeud (yes, jag har med fastnat lite, I'm that easy) i handen och vakna först efter klockan sex. Sen for vi, via ett par ärenden, ut på landet, filosoferade på trappen, gosade katt, trängdes i badkaret en stund och somnade sen framför nån tv-serie (minns inte ens vilken). Ofattbart att jag lyckades somna redan vid midnatt!

Men just därför kändes det också rätt okej när klockan ringde vid sextiden imorse. Men i samma veva som jag tänkte den tanken kom jag också på att jag därmed har tokvänt rätt på dygnet plötsligt. Som jag måste vända knas på redan imorgon igen. Yeay.

Fast nu är jag faktiskt rätt gäspig och skulle lätt kunna tantlura en stund om det inte var för att jag bestämt mig för att det ska tränas idag. Sådetså-läge. Jag måste, imorgon kommer jag inte hinna och sen är det jobb igen fram till helgen.

Inga kommentarer: