onsdag, augusti 31, 2011

Bio!

Bio ikväll igen då. Crazy, Stupid, Love med bl.a Steve Carell, Ryan Gosling, Julianne Moore och Emma Stone. Alla fyra riktigt bra skådisar i mitt tycke. Så också i den här rullen. Jag skrattade gott och M försökte som vanligt gömma sig bakom mig eller under mina händer när det blev som mest pinsamt. Riktigt roligt hur han kvider i stolen bredvid när det blir pinsamt. Vi var där med Anna och lillasyster och jag tror att alla fyra uppskattade filmen ganska mycket. Jag kan i vart fall varmt rekommendera den, den har biopremiär den 23 september i Sverige.

På vägen hem i bilen sa jag "Jag tycker att du ska köpa en grå kostym" varpå M direkt svarade "Okej!". Se filmen så kanske ni förstår.

Ps. Är man tantgammal om man på allvar funderar över om man inte egentligen hellre skulle ta hem den välklädde varianten av Steve Carell före Ryan Gosling? (Och det trots att den sistnämnde kanske är det snyggaste som existerar på denna jord just nu.)
Ps2. Är det inte dags att man även i filmvärlden slopar tanken på att tjejer som blir uppraggade och följer med en kille hem från krogen alltidutanundantag gör det i hopp om ett långt förhållande?

5 kommentarer:

E sa...

Nu skämtar du mig aprillo. Alltså. Älskar Steve Carell i The Office men NO WAY att man tar med honom hem. Ryan Gosling skulle jag plocka på tio sekunder. Han är lätt en av mina favvokillar, framför allt i filmen Blue Valentine. Och The Notebook. Åh, Ryan.

Sara sa...

Haha, I'm with you, men så är jag samtidigt så funtad att jag tycker humor är läskigt sexigt. Som no1 sexigt. Så en viss stund när han moddats av Goslings karaktär i filmen så... :)

Unknown sa...

Svar ja, på båda frågor.

Iréne JB sa...

Fråga 1: Sån't som händer när man passerat ett visst antal födelsedagar :)
Fråga 2: Jo

Sara sa...

Hm, alltså jag funderade bara en sekund eller så... Ehrm... :)