måndag, augusti 29, 2011

Nästan präktig måndag

På inrådan av Ulrika-vännen testade jag idag appen RunKeeper (android och iphone, I think) under min snabba promenad och den satte fart på mina små fötter. Jag är så lättutmanad att jag ville gå varje kilomter snabbare än den förra (vilket jag gjorde). Galet svettig var jag när jag kom hem och det var ju lite syftet. Så, jo, såhär långt funkar den bra.

Resten av dagen har ägnats åt att tvätta sängkläder, vilket görs bäst i stan eftersom det inte finns torktumlare i huset på landet. Så sen har jag vikt kopiösa mängder tvätt (kändes det som) samtidigt som jag skrattat åt stand up-klipp med Jimmy Carr (som är så brutal i sin humor att jag inte törs länka honom, tror jag).

Ikväll har jag hjälpt M städa bilen och kört den i biltvätt (läskigt som attan, imo). Nu väntar vi mest att Simon-vännen äntligen ska komma tillbaka till svensk mark så vi får hämta upp honom och hans vän vid flyget. Antagligen med spännande historier från Barcelona (jag är så avis!).

Nyttig, snäll och duktig dag. Imorgon ska jag läsa bok har jag bestämt. Och gosa katt. Hela dagen. Lycka till, Sara, säger jag om det. Men ja...

Inga kommentarer: