lördag, november 01, 2008

Vad gjorde jag före internet?

Frustrationen har varit ett faktum då både nätet, tv:n och telefonen har varit ur funktion sedan i förmiddags. Tack för det Comhem! Lite handikappad har jag känt mig. Vilket iofs är lite läskigt, men just idag behövde jag nätet för att få gjort diverse uppdateringar, utskick osv. Och för att boka bio. Men men.

Jag fick mig iaf en väldigt skön långpromenad vid lunchtid idag. Synd att det var så kallt bara så att Ipoden la av. Måste hitta ett varmare ställe i jackan att ha den på. Men annars var det fint väder, kallt och soligt. Sen har jag i brist på annat ägnat mig åt att se film och sticka (med en übergosig katt i knäet). Jag har också sett lite på en serie som Ulrika rekommenderade, The Big Bang Theory. Stundtals hysteriskt rolig, faktiskt. Ska se om jag hittar några klipp på Youtube att lägga upp. För nerdarna i oss, a great show!

Ikväll blir det middag ute, förhoppningsvis på Lottas eller nåt annat trevligt ställe, och sen vampyrbio. Det var länge sen Mattias och jag var ute tillsammans så det ska bli trevligt.

2 kommentarer:

Nora sa...

Hahahaha Big Bang Theroy er GENIALT ;D

Sara sa...

Jepp, verkligen! I love the nerds =)