torsdag, november 27, 2008

Duktigare dag

Idag har jag varit lite syster duktig trots allt. Jag har svarat på en massa mejl, uppdaterat register, tackat ja till Gudruns glöggfest (vilket jag helt glömt), stickat en halv toffla till systerdottern och gjort blandade ärenden på stan. Jag inte rört lägenheten i någon större städuträckning och istället för att öka diskpopulationen (som trots allt är ganska låg just nu) erbjöd jag mig att köpa falafelpizza som onyttig sen middag till undertecknad och det manliga sällskapet. Imorgon ska jag försöka städa lite.

Och såklart, även då han inte läser bloggen så vill jag såklart gratulera Mattias pappa på hans 70-årsdag idag. Stort grattis!

3 kommentarer:

Bloggerskan sa...

Falafelpizza? Är det med falaflar på? Hmmm... Skumt... Men jag brukar ju iofs hänga i JÖnköping där dom har pommes på pizzan...

Sara sa...

Inte alls skumt, det finns överallt, trodde jag =) Inte konstigare än köttfärs kanske... Och definitivt inte lika konstigt som pommes! Låter som den där kaloribomben de gjorde media av i Skellefte där man kunde få en inbakad pizza med skrovmål inuti. DET kallar jag skumt... =)

Bloggerskan sa...

I Edinburgh kan du få friterad pizza. Så har skottarna också Storbritanniens högsta hjärt- och kärlsjukdomsrating också.