måndag, november 17, 2008

Att tyda sjukdomstecken

Min kropp spelar mig ett spratt, eller så är jag sjuk. Jag är urdålig på att tyda såna tecken. Kanske beror det på att jag alltid haft en skum mage (med allergier och laktosintolerans sedan barnsben är magens normalläge lite skumt) och har svårt att tyda vad som är vad. Men jag tror att jag är sjuk.

Gick ner på stan och lämnade in Mattias glasögon på lagning och köpte mer garn (jag tror att jag snart är orsaken till att garnbutiken i centrum går runt...). På väg hem fick jag jätteont i magen, mådde illa och kände mig plötsligt svimfärdig. Värmde soppa när jag kom hem för att jag tänkte att jag kanske ätit lite dåligt idag, men kunde nästan inte stå upp i köket utan att bada i svett. Skitskumt. På två sekunder kom det. Något bättre efter en kur av samarin, soppa och te, men bra känns det inte. Har precis ringt och sjukanmält mig, tre timmar före passets start, det känns inte bra. Men vad ska jag göra? Törs inte avvakta längre. Och om jag dragit på mig nåt är det väldigt dumt att sprida det vidare där. För att inte tala om att vara en hel natt på jobet och må dåligt. Men det känns ändå ganska trist, var ju inställd på att jobba.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Usch, det där låter ju inte så lovande. I morgon var det det där spännande bokkafeet också... Well. Vi får väl höras av under dagen. Krya på dig!

Sara sa...

Jag vet!! Jag vill absolut gå, verkligen, men jag vet inte riktigt vad det här är så jag får väl vänta ut och se vad som händer. Har ingen lust alls att vara sjuk just nu faktiskt.