söndag, november 09, 2008

Post helg

Söndag och snart slut på helgen. Sista arbetspasset har startat lugnt. Annars har det varit en ganska rörlig (men inte stökig) helg. Dessvärre är kylen full med enorma tårtor; det har firats både fars dag och en 85-årsdag (även om födelsedagsbarnet nu ikväll var alldeles övertygad om att det måste vara 25..) här idag och anhöriga har lämnat tårta till boende och personal. Ajaj.
Igår var det vernissage och det var väldigt trevligt. Jag kan varmt rekommendera er att besöka Bildmuseet och se Fannys fotoutställning kring gamla mentalsjukhuset på Umedalen (vars gamla lokaler jag befinner mig i as we speak, faktiskt). Väldigt intressant.
Annars har det varit utskick som präglat min lilla lediga tid. Jag har brottats med (och erkänt mig besegrad av) gammskrivaren, istället skrivit ut en massa på min fina färgis, vikt papper, klistrat frimärken osv. Mattias var hos mig idag och hjälpte till att klistra adresslappar så att jag hann få iväg dem till flyget innan posten tömdes.
Jag är nöjd att jag hunnit med det och ändå fått hyfsat med sömn i helgen. Men visst känner jag mig lite sliten. Det blir zombieläge följande två dagarna innan jag ska ut igen. Helgerna är tröttande. Alltid lite mer rörelse; mer besök på dagarna vilket ger oroligare kvällar/nätter, färre personal vilket ger samma resultat osv. Men jag ska se till att få mig lite dagsljus imorgon så blir jag nog pigg igen.

Inga kommentarer: