lördag, november 08, 2008

Datordrömmar

Min dator segar sig. Jag vet faktiskt inte vad som är problemet. Kanske borde jag dammsuga den igen. Men det känns som nånting annat. Det har kommit smygande de sista veckorna och allt fler saker tycks vilja börja strula. Jag körde förvisso in betaversionen av Ubuntu 8.10 eftersom jag inte iddes vänta på releasen, men det ska ha nån betydelse nu. Visst mitt "on-tv"-program la ner, men mer än så tror jag inte att det blev.

Får väl be Mattias kolla vad som händer. Eller skaffa en ny...(in my mind). Det kliar såklart i fingrarna att göra det. Min är väl drygt 2 år (eller mer?) nu och börjar kännas seg. Klart att det inte hade suttit fel med ett bättre grafikkort nu när Wrath of the Lich King nu släpps natten till torsdag (då jag såklart jobbar och inte får lov att stå och nerda mig utanför spelbutiken mitt i natten...). Och kanske kliar det lite extra för att jag vet att Mattias väntar hem en ny, snygg lappis i början av veckan.

Men bara inbillning är det inte. Den segar sig. Och jag har dåligt tålamod med segeri.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Asså, nu har ju jag kollat en grej. Blev lite stirrig när du skrev att du haft din dator i drygt 2 år. Kändes ju som att det mer var i förrgår du hämtade ut den, så: http://saratanker.blogspot.com/2007/06/datadata.html
Om du skall uppgradera från den så kan jag köpa den. Fast den kostar väl typ 15000 eftersom den är bara drygt ett år gammal.

Sara sa...

Ah, kvinnan med koll =) Den kanske inte är äldre...attans. Men det är klart är du aspirant på den så finns det ju ytterligare ett argument för att skaffa en ny...

Och nej, den kostade inte ens 15000 som ny. Tok heller.

Anonym sa...

sara, du måste titta på true blood. http://www.trueblood.se, himlarns bra tvserie.
ha det bäst :*