fredag, november 21, 2008

In a nutshell

Hela dagen har jag återkommit till tanken att det är lördag. Vilket det ju inte är. Lite dagavill alltså. Men det har varit en stilla, bra dag. Spelat lite, tagit en promenad i kylan (jag måste tvångskommendera ner någon på stan och hjälpa mig; ska jag ha den vita, gröna eller svarta halsduken med matchande mössa till? its cold, people!), klippt Mattias lite lite kortare än vanligt (vi fegar lite, men det lär väl landa i no-hair lagom till sommaren), lagat god mat osv. Nu är jag själv; Mattias är hos en kompis och firar en anställning med lite öl. Så vad ska jag hitta på?

Jag skulle kunna spela lite, men är kanske lite småless för tillfället. Och ingen "kul" är inne att spela med. Det är fredag kväll så jag vägrar göra något nyttigt. Kanske jag skulle se en film och få lite stickning gjord? Eller spana in det där lastfm som Ulrika ville att jag skulle skaffa. Hm...

Imorgon vill jag vara lite social, kanske tvinga mig på Anna en stund. Eller gå på stan en sväng. Söndag ska jag antagligen fira Mattias syster som fyllde 46 igår och sen jobba.

My weekend.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Jag är helt möjlig att tvinga dig på:-))

Sara sa...

Grejt!

Nora sa...

Ingen "kul" å spille med? Var ikke jeg pålogget? Haha :p Og forresten... *kremt* Mattias logget på wow midt på natta. Utrolig morsomt! Utrolig full :)

Sara sa...

Haha, nej du var inte inloggad när jag gick in och kollade under kvällen faktiskt. Var var du egentligen? =)
Så du drabbades av full Mattias på natten? Jag med lite, fast på telefon... =)