lördag, november 29, 2008

Ibland är det skönt att vara trettio

Zombien har stigit upp. Kändes som att jag sovit en timme när klockan ringde vid tre. Idag tänker jag inte göra någonting.

Det var fest i huset igår igen. De levde om ganska bra redan innan jag for till jobbet vid 20-tiden. När jag höll på att släcka ner och göra mig iordning för att gå till bussen hörde jag hur mellankatten "Liten" (aka Rosa Luxemburg, eg den största storleksmässigt...) satt på fönsterbrädet i vardagsrummet och morrade djupt från bröstet. När jag tittade ut stod det tre killar på rad och kissade just vid fönstret, typ en halvmeter från mig (jag bor på bottenplan). Hm. Duktig katt. När jag sen gick var det nån slags raptävling i trapphuset påhurrat av ett par tjejer och så nån kille som ville vara kool och fråga mig nånting. Ibland känns det ganska skönt att vara 30.

(På bilderna: min fina vaktarkatt).

3 kommentarer:

Nora sa...

I blant er det skjønt å være 21 og. Var på en fest for ei som blei 18 forrige gang jeg var hjemme.. Jeg og venninna mi på 21 bare så på hverandre og sa "dette er vi alt for gamle for..." Hehe litt herlig å kjenne at man er litt ferdig med sånne ting! Men du ser vel på meg og synes det er deilig å være 30. Sånn vil det alltid være! Men utrolig flinke og pene katter ;)

Sara sa...

Haha, ja så är det nog. Samtidigt har jag nog kanske alltid varit lite tråkig och kanske inte haft 18- eller 21-årsliv fullt ut heller. Bara lite. =)

Bloggerskan sa...

Otroligt cool bild på Rosa! Smart verkar hon vara också. Påminner mig om det avsnitt med Frost vi såg igår där han blev hundvakt åt en ännu inte färdig polishund. Men hunden gillade inte Frosts korkade chef, Mullet. Vilket gjorde att hunden blev Frosts bäste kompis...