torsdag, november 20, 2008

Dåliga flickor sover till två

Jag lyckas inte vända tillbaka dygnet, jag vet inte vad det är. Jag är tröttare och mer svårväckt än när jag jobbat helg. Somnade strax före klockan sex imorse och klev upp först vid två. Känner mig onyttig och lat. Visst, jag får ju saker gjorda även om det är på en annan del av dygnet än brukligt, men det där att sova länge är lika med dåligt beteende, det är lite svårt att komma bort från tankemässigt.

3 kommentarer:

Nika sa...

Satan i gatan vad du bloggar! Hur fan hinner/orkar du? Jag öppnar blogger sedan får jag typ ont i magen... bloggångesten är ett faktum kanske.

Sara sa...

Mm, jag borde säkert ha dåligt samvete för det med, att jag bloggar så mycket. Men det är lite ett sätt att lasta ut en massa skräp som annars bor i min hjärna. Känns lite som att kommunicera med omvärlden utan att egentligen veta om omvärlden kommunicerar tillbaka.... Flummigt va? Men bloggångest drabbas jag faktiskt aldrig av. Jag bloggar när jag har lust, hinner jag inte så är det lite strunt samma... Men vi är flera som ser emot din comeback! =)

Unknown sa...

Instämmer