torsdag, november 27, 2008

Fucked up dygnsrytm

Jag har nog aldrig under de 4,5 åren som jag jobbat ständig natt nu senast haft såna problem med dygnsrytmen som nu. Jag vet inte vad det är. Jag är trött, men väl i sängen försvinner det snabbare än snabbast. Igår la jag mig inte långt efter midnatt men var fortfarande vaken halv fyra imorse. Sen somnade jag och väcktes kanske en halvtimma senare av ett billarm utanför.

Jag tänker inte skylla på mörkret för jag tror egentligen inte att det måste vara det. Kanske är det inte bra för huvudet att känna stress över ogjorda saker, tänker jag. Och jag har som sagt en del sånt just nu. Det är mejl som måste svaras på, register som ska uppdateras, utskicks om ska skrivas och det dumma forumet som ska färdigställas. Plus då andra saker som att köpa gardinstång och sätta upp gardiner i köket, städa, sätta upp lamporna på balkongen, planera och beställa julklappar på nätet (det billigaste och minst trängselfria sättet), svara på privata mejl och brev, läsa färdigt böcker jag påbörjat, göra pappas minnebok, framkalla och skicka ut foton jag lovat bort etc etc.

Istället fastnar jag i en disk som aldrig tycks ta slut, gör delar av ett antal olika saker nämnda ovan typ samtidigt så inget blir klart, går promenader, spelar lite osv. Nu är det torsdag och imorgon börjar jobbhelgen och då blir inget gjort direkt, det vet jag ju. Så det gäller idag. Kanske ska be Mattias om lite hjälp med tex foton och sånt som inte jag måste göra kanske.

Inga kommentarer: