torsdag, november 20, 2008

Politiken för mig framöver

Ikväll är det styrelsemöte via telefon och jag hoppas hoppas att strulet med uppkopplingen inte ska komma tillbaka. Det har varit problem på förmiddagar och kvällar i ett par dagars tid nu, men min förhoppning är att det inte blir en repris ikväll. Utan uppkoppling ingen ip-telefon. Och mobilen är nästan tom. Men inte ta ut misslyckandet i förtid, det går säkert bra.

Känner mig lite oinsatt just ikväll, det är inte bara en dagordning att hålla koll på utan en massa tillägg som kommit lite här och var. Det märks att det är mycket på gång i Fi framöver, många trådar ute på olika håll. Mycket planerande. Kongress i februari, valrörelse i vår, medlemsvärvning och ett ständigt debatterande och försök till synliggörande.

Personligen kommer jag att ligga lite lågt ett tag efter kongressen. Jag har bestämt mig för att inte ställa upp till omval, även om det var ett svårt beslut att ta. Det har varit väldigt roligt, engagerande och lärorikt, men samtidigt känner jag att jag behöver lägga lite tid på andra saker. Landa i grejer, andas lite. Det finns också nackdelar med att vara "partipolitiskt bunden" och jag känner att jag behöver vara lite mer obunden ett tag. Komma bort från den (parti-) politiska arenan som är väldigt speciell. Men det kommer kännas tomt en stund.

Inga kommentarer: