tisdag, februari 19, 2008

Snuva, god damnit!

Lite stökig natt den som var. Eller stökigt fram till 1.30 och sen från 5 igen. Tiden emellan kändes av någon anledning som tre gånger så lång som den var. Håller nog på att bli sjuk, tror jag. Hade ont i halsen när jag kom till jobbet så jag överdoserade läkerol hela natten. Inte alldeles bra för magen, men jag fixar inte mint och av någon anledning är alla halstabletter mintiga. Uääh. Men iaf så känner jag mig ännu mera hängig nu sedan jag vaknat. Kroppen känns tung och lite öm, jag är grymt snuvig och det känns konstigt i halsen.

Men, jag ska nog ändå dra mig till jobbet. Jag har nog ingen feber och sjukanmäler jag mig nu blir det sura miner. Men det är svårt när man sover till 15-16 att veta tidigt att man är sjuk. Nej, jag drar mig dit och hoppas på det bästa. Det är ju bara en natt. Ska ladda med vitaminer och te. Bara jag kommer igång snart så blir det nog bra. Borde fara och handla bröd och ost.

Styrelsemöte riks via telefon imorgon. Känner mig halvladdad får erkännas men det blir nog bra det med när jag väl är där. Är nog allmänt hängig just nu, så pay no attention.

I helgen vill jag gå på bio, jag tror att jag vill se Juno, nån som ska med?

Inga kommentarer: