måndag, februari 25, 2008

Oscar update

Jodå, jag satt uppe tills galan var slut vid sex-tiden. Halvbra gala. Vet inte om jag tycker att John Stewart var så rolig egentligen, men ok. Man hade gott kunnat ge tid åt alla att tacka. Problem uppstod när fler var pristagare och bara den som först greppade micken (nästan alltid en man, kan noteras) fick säga något. Cred till kvinnan som begärde att få komma ut igen och tacka för den Oscar hon vann för bästa filmmusik (en intressant Irländsk film som gjorde 2006, tror jag) när micken stängdes av efter att mannen hon delade det med hade tackat. Klart att det ska hållas kort, men åtminstone hyfsat rättvist.
Kul att det var så många internationella vinnare, ingen av rollpriserna gick väl till en amerikan, såvitt jag minns? Kul. Kul också med Tilda Swinton som bästa biroll. Hon verkar vara en koll kvinna.

Ja, jag satt med datorn i knät hela natten sysselsatte fingrarna med att betygsätta filmer på imdb och filmtipset. Blev en hel del. Lite kul också att läsa trivia om skådisar och filmer.

Inga kommentarer: