söndag, februari 17, 2008

Slö och sjuk söndag

Idag har jag mest slöat, rent av sovit supermycket. Som att jag var alldeles slut eller ngt. Lite knepigt, men alltid skönt att få ta det lugnt. Jag har faktiskt inte ens haft igång datorn förrän alldeles nu.

Kanske håller jag på att bli sjuk, jag vet inte. Mattias kom hit igår kväll och var lite småhängig. Imorse vaknade han med full influensa i hög feber. Så ikväll har jag varit en sväng i Ratan och ordnat med värmepannan så att det finns pellets, gett fiskarna mat och hämtat hans dator. Så får han vara här och vara sjuk ett tag.

Men förutom tröttheten så har jag inte känt mig särskilt sjuk alls, vilket är skumt. Joakim var sjuk när jag var där, flera är sjuka böand de boende på jobbet och halva personalstyrkan tycks ha varit eller ligger hemma i influensa just nu. Lite ont i halsen nån kväll bara, men annars har jag klarat mig bra. Skönt det, vi får se om det håller i sig. Jag är så väldigt känslig för feber.

Just nu ligger Mattias i soffan, äter lyxig Ben & Jerry-glass och zappar på tv:n. Det är nog en företeelse jag inte saknar från när vi bodde ihop; hans hysteriska zappande! Allvarligt, 10-20 sekunder (några få minuter undantagsvis) på varje kanal och sen runt runt. What's the deal with that? Till slut börjar jag koppla ihop olika program och förstår ingenting och ställer konstiga frågor innan jag inser att det är fler program i ett, så att säga. Igår kväll fick jag ta full kontroll över fjärren när vi såg De 12 apornas armé för att alls kunna hänga med. Men det kanske får vara okej idag när det ändå bara är skräp på tv:n och han faktiskt är sjuk. =)

Apropå de 12 aporna så hade jag faktiskt inte sett den innan, men den var ju väldigt bra. En riktigt crazy Brad Pitt i rollen som forskarson. Rekommenderas varmt till er kanske max 5 övriga som inte heller sett den. Bättre sent än aldrig, säger jag.

Inga kommentarer: