torsdag, februari 07, 2008

Rubriksättaren har ledigt

Det blev en film jag sett tidigare The Ex. Inte världens bästa film, men lite småkul iaf. Hade dock svårt att koppla ner och somna. Har nu under morgonen och förmiddagen fått lite styrelsegrejer gjort, vilket känns bra. Tänkte försöka få till en jobbansökan också innan dagen är slut, vi får se hur det går.

Har läst ut "En desertörs bekännelse" nu och kan varmt rekommendera den. Klart att jag blir lite fundersam till vissa saker i boken. Han skriver förvisso ut en hel del hemska saker han gjort eller själv bidragit till, men samtidigt undrar jag lite hur han kunde vara så klarsynt samtidigt. Eller är det så att han kände att det var fel under tiden men inte fick det hela klart för sig förrän vid permissionen då han kunde få distans till hela situationen och åter hade möjlighet att tillåta sig känna? Ja, jag vet inte. Boken är ändå nyanserat skriven, och världsomspännande händelser sätts i ett sunt perspektiv där ingen är "bara god" eller "bara ond".
Har börjat söka lite på nätet och hittat en del mer eller mindre propagandasidor som försöker slå hål på hans historia och mer mena att Joshua Key bara var en fegis som inte vågade vara kvar i Irak. Ingen riktig man, alltså.

Inga kommentarer: