torsdag, februari 21, 2008

Till försvar av de mindre vetande?

Okej, det var nästan taskigt att ta dit Dogge som nåt slags försvar för Kuba. Han framstod bara som dum och ignorant som varit på Kuba utan att ens reflektera över att ön kanske inte bara består av sexiga lättklädda damer som dansar i baksätet på en gammal cab.

Jag tycker nog, efter att ha sett Stina Dabrowski några gånger, att hon inte längre är den säkra, tuffa och rationella debattledare och intervjuare som jag tidigare ansåg. Kanske är det jag som förändrats, jag vet inte.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tror att det är du som utvecklats medan Stina stått still... Hon framstod som en riktig gnällkärring i programmet om våld mot kvinnor i nära relationer. Om jag hade varit med hade jag frågat henne:

- Nu har du tre gånger gastat om att du inte gillar ordet könsmaktsordning och inte vill att vi använder det. Vad exakt är det i könsmaktsordningen som du inte håller med om?

Att hon sedan hotar med att hoppa av för att hon inte får intervjua nyss dömda våldtäktsmän i TV känns ju inte heller så proffsigt...

Sara sa...

Ja, jag tycker nog också det. Som att hon var "trött på frågan" som hon sa... Varför då göra det alls? Hon verkar bara göra programmet för den mediala uppmärksamheten, strunt samma sen vem man offrar på altaret, om det så är våldtäktsutsatta som i förra programmet.

Dessutom kändes det ostrukturerat för att vara en diskussion, samt nästan konstigt med Dogge där sen som en blåmes i en hätsk Kuba-debatt... Oproffsigt.