lördag, februari 23, 2008

Syskonbarn, födelsedag och matsnurr

Sov ca 10 timmar när jag väl somnade. Hm...upp och ner. Jaja, ska jag iväg till jobbet imorgon kväll är det lika bra att jag har vänt dygnet. Känner mig hyfsad idag. Fortfarande snuvig och tung i huvudet, men lite piggare. Att jag är less på att vara sjuk borde vara ett friskhetstecken. Svårt att säga om jag pallar att jobba imorgon dock. Vi får se.

Idag fyller min systerdotter 10 år. Stora barn nu, brorsans äldsta blir 13 i år. Och snart har jag så många syskonbarn att de är svåra att hålla koll på. Storebror har tre, storasyster har två och lillebror har snart två. Lite trist att jag ser dem så sällan, svårt att ha en bra kontakt då. Men idag har jag pratat med systern och hennes båda barn i telefon i alla fall. De har storm i Östergötland, fick jag veta. Och så har de ätit tårta, såklart. Jag hoppas jag får råd och tid att fara ner på senvåren eller så.

Hungrig..borde ta tag i att laga mat. Makorna är slut så det kanske är dags att ändra dieten från nyponsoppa/te/mackor till något mer matigt. Ids jag? Ja, jag måste nog det, tror jag. Åt ett par mackor för ca 15 timmar sen så det är nog dags...

Inga kommentarer: