måndag, februari 11, 2008

Sega!

Oj, idag har jag nog sovit ifatt det jag inte kunde sova igår. Vaknade alldeles för sent för att det inte ska kännas som att jag bara är onyttig. Men men. Jag tänker inte ens försöka vända tillbaka dygnet när jag liks ska tillbaka ut igen på onsdag.
Sitter och småtittar på nåt avsnitt av Grey's anatomy som verkar vara en tillbakablick på en säsong, eller hela serien kanske rent av. Jag gillar Grey's, tror jag, men har bara sett några få avsnitt. Jag hinner inte med att följa något. Inte något som går mellan 20-23 på kvällarna i vart fall, eftersom jag jobbar.

Just nu längtar jag allra mest efter att bara skuffa ner i soffan och se något bra. Kanske tom äta chips eller någon god mat. Mys, jag har mysbehov! Jag vill att någon ska säga att allt blir bra. Lite så är det idag. Jag är trött. Jag borde egentligen städa min lägenhet, diska, laga nån mat och gosa ifatt katterna som varit själva nästan hela helgen.

Imorgon ska jag ut med fi:orna här. Ska bli kul, men det känns som långt bort från hur jag är just nu. Seg, helt enkelt.

Inga kommentarer: