måndag, februari 25, 2008

Röda mattan-rapport

Ligger i soffan och tittar på röda mattan-entrén av kändisarna på Oscars. Smått intressant i alla fall. Eller ja..typ. Grymt mycket poserande bland kvinnor, inte så mycket för männen, de kan snarare vara roliga och prata om annat än sina kläder när de intervjuas. En trend tycks vara gubbe med hyfsat mycket yngre (eller yngre-looking?) kvinna vid sin sida... Skumt. Kanske är som det sas i ett CSI-avsnitt (eller liknande) för ett tag sedan att kvinnor passerar sitt bäst-före-datum vid 30. Nä, jag ska inte börja igen.

Såg att Laura Linney är nominerad. Har inte sett filmen, the Savages, men gillar henne sedan tidigare. Helen Mirren och Johnny Depp är också nominerade som jag gillar. Ser verkligen fram emot att se Depps Sweeney Todd.

Man kanske skulle bli filmkritiker så att man hade tid att se allt man vill. Fast det verkar trist att se film själv i nån kritiker-biosal med folk med anteckningsblock i högsta hugg. Jag vet inte.
På tal om filmkritiker så läste jag för ett tag sen om Strages "pudel" vad gäller den trea han gav till Arn. Kul artikel, läs den!

Inga kommentarer: