söndag, februari 24, 2008

Dålig dag

Jag är så trött på att vara sjuk! Idag är allt dåligt, känns det som. Det började ok men sen dalade det av nån anledning. En riktigt dålig dag blev det. Jag är sjuk, seg, det är stökigt och dammigt, jag känner mig ensam och tråkig, dålig på att aktivera katterna, less på mitt jobb, dåligt samvete för att jag sjukanmält mig, en dålig vän, inga pengar kvar alls, ligger efter med saker jag borde gjort osv osv. I allmänhet känner jag mig meningslös. Bara så. Och så har jag fått gamla händer.

Till råga på allt så spenderar jag tid med att gnälla i bloggen så att det dessutom känns som att hela bloggen bygger på att jag alltid är trött, less på mitt jobb, pank och sjuk. Hur kul är det? Fattar inte att nån ids läsa.

Jo, jag sjukanmälde mig. Var alldeles snurrig och matt inatt så jag ringde och sjukanmälde mig vid tre-tiden inatt (var vaken till 6) så har dagpersonalen iaf hela dagen på sig att hitta någon annan. Jag är verkligen sjuk men får alltid dåligt samvete ändå. Och det känns trist att få en karensdag när jag bara skulle jobba en natt, och så känns det alltid dumt för att jag vet att någon annan måste in.

Nä, nu ska jag sluta innan jag tråkar ut internet itself...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fan, jag vet hur det är. Själv har jag varit fly förbannad i en vecka och projicerat ut hela skiten på omgivningen. Har dock valt att ligga på sofflocket istället för att blogga - i ren protest.

Sara sa...

Ja, jag kanske inte borde blogga om det egentligen. Samtidigt håller jag inne en jäkla massa. Skulle behöva en annan blogg eller nåt/nån för att ventilera mig själv lite. Mer än jag redan gör alltså =)

Hoppas du känner dig gladare nu. Kram till dig!