tisdag, februari 05, 2008

"It's an on-switch on the printer?"

Jag hade tomteverkstad här hemma idag. Det var trevligt. Fanny och Anna var förbi i tre timmar och skulle tillsammans med mig försöka få klart utskicken med inbjudan till extrakongressen. Själva texten är klar, men det är ungefär 240 medlemmar som inte har epostadress så då måste man göra snigelpost. Och my God vad det tar tid. Sist gjorde jag det själv och då tog det flera dagar att få klart. Efter tre timmar idag har vi kommit kanske halvvägs. Det låter kanske inte mycket med 240 brev, men då är det 6 sidor som ska skrivas ut på en skrivare som bara har sk manuell dubbelsidig utskrift (vilket typ alla har, det innebär att man måste vända på pappren själv...marknadsföringsknep), sen ska de sättas ihop med ett omslag med adress (tack gode någon för kopplad utskrift!), vikas, nitas, frankeras osv. Det tar sin tid. Speciellt då den skrivare jag tillfälligt lånat har fått spel i mekaniken och missar frammatningen vid varannan-var 10:e utskrift och då fastnar. Jag börjar förstå varför den var kasserad, om jag säger så.

Men det var trevligt med lite besök i min dammiga håla. Så nu känns det lite bra att bo i stan igen. Eller okej, iaf. Jag bjöd/mutade dem även med semlor så kanske de kommer tillbaka... Anna kommer antagligen imorgon och hjälper till att slutföra utskicken om jag inte hinner färdigt ikväll. Kan säga att det känns tveksamt att jag gör det.

Nu har jag en randig brummande sak som trampar runt på tangentbordet i hopp om lite uppmärksamhet, så jag kanske skulle dimpa ner i soffan och vara lite gosig en stund.

Inga kommentarer: