söndag, februari 10, 2008

"När man känner nåt man can't deny"

En natt kvar av jobbhelgen. Men det har varit en bra jobbhelg. Jag blev förflyttad från min vanliga avdelning till resurstjänsten, personen som cirkulerar på alla avdelningar och är behjälplig där det behövs. Det kan vara bra att inte vara ensam på avdelningarna i alla lägen. Väldigt skönt och behövligt med lite ombyte iaf. Nästan så att det har känts roligt igen i helgen.

Igår kväll fick jag sitta hos en lite ensam boende på "den piggare avdelningen" medan personalen där la en man på avdelningen. Vi såg på melodifestivalen, vilket hon verkade tycka var kul. Det var precis när de som gick vidare till Globen (?) visades. När Luuk läste upp Christer Sjögrens namn utbrast hon "Men lever han än??". Hihi, kvinnan är i vart fall minst 20 år äldre än han. Inte säkert hon visste vem han var iofs, ibland säger hon saker för att verka hänga med när hon förstår att hon inte gör det. Men det var lite roligt.

Hann se Björn Gustafsson också innan jag gick igen. Vilken sötnos. Nästan lite Ulrika-Mika-känsla en kort stund. Helt min humor. Att han är gbg-are gör ju inget heller. Har hört talas om honom på komikerbloggar jag följer, men faktiskt inte sett honom tidigare. Hittade lite klipp på youtube från bl.a Parlamentet som var väldigt skojiga. Han lär nog växa och bli en värdig arvtagare till "den svenska humoreliten" som länge har varit väldigt samma personer.

Vi får väl se hur länge SVT låter detta ligga ute på youtube, men håll till godo så länge:


Inga kommentarer: