lördag, februari 02, 2008

"What ever makes her happy, on a saturday night"

Lördag kväll. Egentligen skulle jag haft fiorna här i eftermiddags, men det blev uppskjutet. Lite trist, men så hann jag städa lite i lugn och ro. Har fortfarande inte packat upp riktigt, har inget på väggarna och köket och sovrummet saknar gardiner. Men ja, det hinns väl med bara lusten kommer.

Idag har jag varit med Mattias i Ratan fram och tillbaka. Det snöar ganska mycket men är inte så kallt så det var full slask på vägen. Lite småläskigt att köra. Döda renar längs vägen också. Så trist att de alltid ska vara vid vägen. Man tycker ju att norrland är fullt av tomma vidder, men ändå är de ständigt på vägen. Och eftersom folk inte har vett att stänga grindarna i viltstaketen så hamnar de på vägen och förstår inte alls att flytta sig. Det är lite konstigt med renar, de tycks inte alls vara rädda för bilar. Inte som andra vilda djur. Undrar om det är aveln som gör det. Inte undra på att Mattias fick lära sig att "knuffa lite på dem" när han gick körskola i Jokkmok... Något han dock inte praktiserar.

Nähä, ikväll ska jag leka med Joakim. We have a playdate on the internet. Det lät väl sådär...? Hihi, nä det ska bli kul. Spela lite spel och snacka dumheter. Skönt, precis vad jag behöver.

Inga kommentarer: