torsdag, februari 14, 2008

Semesterfunderingar

Natten till idag var sista dagen att lägga in om sommarsemestern. Tidigt som attan, känns det som. I år har jag sen period. Inom vården tar man semester i två perioder, för att hälften av den ordinarie personalen ska vara på plats hela tiden. Man får inte välja utan blir tilldelad respektive period vartannat år. I år har jag den mer eftertraktade andra perioden från 14/7 till 17/8.

I år har jag försökt tänka till för att använda mina ganska få semesterdagar på ett bra sätt. Så i sommar tar jag bara ut sju. Låter lite, jag vet, men jag har försökt lägga dem så att det ändå blir så optimalt som möjligt. Jag måste ju spara en del till allehanda Fi-arrangemang, inte minst till kongressen. Jag ska egentligen jobba hela den helgen. Förhoppningsvis kan jag spara semesterdagar genom att försöka byta pass, men det är så svårt. Vi är ju bara tre som delar på alla nattpass på min avdelning. Men jag skulle behöva vara rädd om semestern, och frågan är om jag ens får den beviljad om jag frågar. Dessutom måste jag försöka byta lite över påskhelgen då jag ev får finbesök. Men det brukar vara lättare eftersom det ger storhelgs-ob.

Ja, men då är det bara att börja planera in fun stuff to do mellan den 26/7 och den 6/8 som jag har semester. Några idéer har jag. Eller önskemål, men vi får väl se.

Inga kommentarer: