måndag, november 08, 2010

På rätt kurs

Tillbaka till allvaret. Nu har jag låtit arbetet med uppsatsen ligga orört i flera dagar trots att jag just (förhoppningsvis) gjort färdigt metodkursen. Inga fler ursäkter alltså.

Idag har jag bokat tid för handledning imorgon. Dessvärre har jag lite för lite att redovisa och utgå ifrån, men jag hoppas hinna få ihop något ikväll. Jag har varit på gång hela dagen men inte fått ner en enda rad. Däremot var jag förbi studentexpeditionen när jag ändå var på unviersitetet och kikade på lite gamla uppsatser. Fast jag hittade inte riktigt någon med samma typ av problemformulering som jag tänkt mig. Det var iofs lite svårt att lista ut vilka uppsatser administratören skulle plocka fram ur arkiven; jag fick välja utifrån listor med titlar på uppsatserna som godkänts de senaste åren, och titlarna sa mycket mindre än vad jag hade önskat. Något att tänka på. Men jag fick med mig fyra hem som rör sig i ungefär samma område, fast ändå inte. Jag tänkte åtminstone kika på upplägget så får vi se.

Jag tror att min akuta skrivkramp idag lite beror på det absoluta stopp jag kände efter förra handledningen. Jag hoppas så att det inte blir repris på det imorgon.

Inga kommentarer: