lördag, november 20, 2010

Tonight it's not me it's you!

Jag har hört att det ska vara nyttigt att vara uttråkad och det passar ju bra eftersom min övriga livsföring idag inte varit rakt igenom nyttig. Jag fick i mig en 'fulpizza' (fryst pizza, värmd i ugnen) som jag närapå lyckats bränna, och toppade det med ahlgrens bilar och djungelvrål tills dess att jag började må illa.

Men ja, lite uttråkad är hon allt. Tänkte att det skulle passa att ringa folk jag inte känt att jag hunnit med som jag borde, men utfallet var ungefär så dåligt som jag gissar att man kan förvänta sig en lördag kväll. Anna kunde jag "inte nå för tillfället, var god försök senare", enligt en telefonröst. Miss J svarade inte vilket antagligen betyder att han är ute i Stockholmsnatten och svänger med benen. Lillebror (den yngre av dem) svarade förvisso men satt nånstans på Liseberg med flickvännen och drack glögg. Därefter gav jag upp mina försök till social kontakt via verbala medier.

Istället såg jag en halvbra film och läste sedan, noggrannt den här gången, x antal blogginlägg. Och nu då? Jag skulle lätt kunna lägga mig och sova (vad hände med nattsuddaren?) men det känns lite osmart med tanke på att jag lovat bort mig som chaufför nån gång inatt. Mer film kanske? Eller nån ny serie jag inte hunnit ta itu med? Fast egentligen kanske jag borde fortsätta sorterandet av data och överförandet av detsamma från gamla lappisen till den nya tjusiga. Man kan aldrig vara för organiserad, inte sant?

Inga kommentarer: