fredag, november 05, 2010

Kanske-helg

Typiskt tecken på att jag bestämt mig för att vara frisk; jag är sjukt rastlös. Och jag märker ju på fb, twitter, bloggar och allt vad det är att det är helg nu, men ändå känner jag mig inte riktigt där. Det känns ungefär sådär som det brukar när jag ska jobba helg, som nåt slags limbo, ingenting alls.

Och så kan vi ju inte ha det.

Delvis beror det nog på att jag inte har några klara planer för helgen. Inte ens en liten. Bara en massa kanske:n. M kanske kommer förbi (eller jag följer med honom hem) ikväll och så lagar vi mat, ser film och delar en flaska vin. Alt så sitter jag själv och...ser ikapp film jag borde se? Imorgon kanske vi gör kvällens planer om de inte blir av idag, eller så tackar kanske M ja till halloweenpartande (som jag trodde var förra veckan?) med några kompisar, vilket jag kanske kan bli med på. Eller så gör jag....sitter hemma och ser ikapp film och kanske agerar fyllechauffis?

Massa kanske alltså och inget roligt planerat på riktigt. Jag borde såklart ha tagit tag i det själv men så visste jag inte om jag skulle ha nöjet att vara sjuk eller inte. Och det hade varit roligt att spendera en kvalitetshelg tillsammans för en gångs skull. Fast egentligen borde jag såklart vara duktig flicka och fortsätta min research inför uppsatsämnet jag tror att jag kan ha kommit på.

Inga kommentarer: