torsdag, november 18, 2010

Splittrad...

Sitter på universitetet och väntar på att S ska ringa och vilja fika som planerat. Passar på att försöka läsa ikapp bloggar. När jag inser hur många blogginlägg jag ligger efter med börjar jag undra hur det kommer sig att jag numera känner mig efter med denna sysselsättning mest hela tiden? Jag kanske läser för många, men vilka skulle jag vilja dissa? Ingen just nu egentligen.

Och så landar jag som vanligt i att jag tycker att min egen är alldeles för obalanserad igen. Att den känns splittrad och inte så rolig. Men det kanske speglar mig ganska bra just nu; splittrad och inte så rolig.

Jag läste också nånstans (se, jag har redan glömt vars) om det här med att inte svara på alla kommentarer i sin blogg och tänkte halvt i panik att jag nog inte kommit ihåg det heller. Delvis beror väl det på att jag får så mycket kommentarer på länkarna till blogginläggen som publiceras på facebook och att jag svarar där mest hela tiden. Splittrad, alltså. Jag skulle vilja flytta kommenteringen helt hit, till själva bloggen, men jag tror inte att det går. Och samtidigt är det kul oavsett var någon kommenterar, även om det innebär att de som inte är vän med mig på fb inte ser. Hm, ja, vad skulle jag säga med det här? Minns inte.

Inga kommentarer: