tisdag, november 02, 2010

Tv-serier v 43

Desperate Housewives: Förutsägbart, är väl kanske ordet just nu. och inte sådär väldigt roligt. Som vanligt är det familjen Scavo som håller mitt intresse uppe mest.

Dexter: Hyfsat spännande, men framför allt välspelat. Hur ska Lumen koexistera i Dexters liv? Börjar ana nanny-ugglor nånstans också, fast det är antagligen helt obefogat.

How I Met Your Mother: Väldigt roligt och ganska tänkvärt avsnitt. Och så kom Robin fram på sitt bästa sätt. I wish I were Robin...

Starke Man: Inte hunnit se än.

Glee: Ligger efter med två avsnitt nu. Ska bara...

No Ordinary Family: Skapligt avsnitt, men inte säker på att själva 'bandit-historien' är så spännande. Kanske det tar sig lite till nu när det åter är i fokus?

Parenthood: Nästan så att alla är liiite för förstående och snälla mot varandra. Jag vill nog inte se det eftersom jag gillar deras expanderade familjekokong. Kanske någon konflikt skulle kunna vara längre än ett avsnitt?

Modern Family: Det absolut bästa på hela veckan. När spindelmannen Mitchell klättrade nedför stuprännan skrattade jag tills tårarna kom. Sen tappade det lite fart, men över lag ett höjdaravsnitt!

Cougar Town: Veckans avsnitt kändes som ett seriöst försök att ta sig ur klubben för inbördes roande. men nja. Lägg ner det så jag slipper dras tillbaka till det.

The Big Bang Theory: Underbart kul avsnitt där alla nerdpojkarna var lite mer delaktiga. Lite farsliknande avsnitt. Smart gjort utan Penny, men ser fram emot när hon är tillbaka nästa vecka.

Grey's Anatomy: Gjort som en dokumentär efter skjutningarna. Intressant idé som till en början kändes trist, men som funkade till viss del trots allt. Men de ter sig fortfarande inte som läkare utan snarare som high school-kids som leker läkare. Men det funkar.

Dessutom:
The Event (S01E01-3): En ny serie som visats i sex avsnitt såhär långt. Kändes lite för mycket som en blandning av 24 och Lost; två serier jag ledsnade på efter vardera två säsonger. Men vi får se.

Inga kommentarer: