tisdag, november 23, 2010

Andra rastlösa uttryck

När vi ändå är igång och bekänner galenskaper:
  1. Jag kan inte bada badkar utan att ha en bok/tidning, pratradio eller någon ditkommenderad person som för ett samtal med mig samtidigt. Vad är poängen med att bara ligga där? Ångest!
  2. Jag lyssnar bara på ljudbok (eller pratradio) om jag har en sträcka att promenera (typ till stan) alt städning att utföra. Att bara sitta rakt uppochner och lyssna är craziness.
  3. Jag har blivit expert på att mäta och minnas hur lång tid vissa bilsträckor tar så att jag kan minimera ev väntetid när jag väl kommer fram.
  4. Att lyssna på reklam i radio är som att vänta på nästa låt varför jag har programmerat alla 'bra' kanaler som finns och växlar mellan dem som en tok när jag åker bil om det inte finns intressant pratradio på P1. Som backup finns också alltid en skiva med musik i spelaren utifall att det blir reklam överallt samtidigt. Att åka ensam i en tyst bil vore som att vänta på att komma fram; omöjligt.
  5. Min smartphone är som gudasänd med alla dess funktioner att fördriva tiden med när jag tvingas vänta på universitetet.
  6. Att på deltid dela liv med en man som är grym tidsoptimist är en daglig prövning (som jag gör mitt bästa för att utföra i tysthet).
Så, the madness is out of the box!

Inga kommentarer: